Propers esdeveniments

Notícies/Plaça del Nord 14, dimarts, 4 de maig de 2021

Xerrada: L'adolescència i les conductes de risc

Xerrada on proporcionarem eines per la prevenció de drogodependències.

Xerrada: L'adolescència i les conductes de risc

En aquesta xerrada ens enfocarem a conèixer els fonaments teòrics que emmarquen l’adolescència i el concepte, inherent en aquesta etapa vital, de les conductes de risc.

D’entre totes les conductes de risc ens endinsarem en les drogodependències per poder fer-ne una bona prevenció i dotar els participants d’eines socioeducatives per poder fer intervencions amb els seus fills i filles, amb les màximes garanties possibles.

L’adolescència és un moment vital de trànsit entre la infantesa i l’edat adulta definida per un sentiment de fragilitat i indefinició molt acusat. La majoria d’adolescents empren l’exploració d’allò desconegut per tal de construir-se com a adults. És en aquesta exploració, en aquesta experimentació, que es poden desenvolupar algunes conductes de risc. Aquestes poden expressar-se a nivell social (ús i abús de les xarxes socials), a nivell relacional (relacions afectivosexuals) o a nivell de salut física (drogodependències o autolesions), entre d’altres.

Ponent:

Aina Aguilar, interventora familiar y màster en drogodependències per la UB. Des de fa més de 15 anys dedicada a la prevenció de les conductes de risc a l’adolescència, amb els joves i les seves famílies.

Inscripcions i més informació: