Propers esdeveniments

Notícies/La Salle Gracia, divendres, 9 de febrer de 2018

Celebrem el Carnestoltes

El proper divendres dia 9 celebrem el carnestoltes amb les famílies a Infantil i Primària, sou tots benvinguts!

Celebrem el Carnestoltes

Benvolgudes famílies, Com sabeu i ens diu la dita... Més tard o més matiner, Carnaval dins de febrer! I així és! Ja tenim aquí el Carnestoltes!!! Per passar millor el fred de l’hivern res millor que tenir uns dies de gresca i xerinola!

Així la setmana del 5 al 9 de febrer, les ordres del Rei Carnestoltes haurem d’anar seguint. Aneu preparant...

  • DILLUNS:"cara i nas amb pintura destacada, per deixar la gent que et mira ben estorada". DIMARTS:"com si fossis un cuiner famós, has de portar un davantal ben formós".
  • DIMECRES:"un objecte màgic portaràs, i de màgia l’escola ompliràs".
  • DIJOUS:"com Superman portarem capa, a veure qui ens atrapa...

Degut a l’èxit que va tenir l’organització de l’any passat entre famílies i alumnes, enguany els nens i nenes d’infantil i primària vindran vestits amb disfresses de casa.

DIVENDRES dia 9 de febrer, els alumnes d’infantil i primària podran venir vestits de casa pel matí amb la disfressa que vulguin. El tema de la disfressa serà PERSONATGES CINEMATOGRÀFICS I/O LITERARIS.

La rua pels carrers de Gràcia.

  • Sortirem de l’escola guarnits amb la nostra disfressa ben puntuals a les 15:10h per la porta del carrer Verntallat. Encapçalats pels alumnes de primària anirem caminant fins a la plaça de la Virreina fent una petita ruta per lluir les nostres disfresses i donar temps als més petits de la casa a arribar a la plaça de la Virreina. La ruta serà la següent: c/ Verntallat- Pl. de la Virreina- Pl. del Diamant- c/Astúries. Per animar més la festa els nens i nenes poden portar xiulets i altres elements de percusió!

  • A les 15:45 ens trobarem tots a la plaça de la Virreina on us tindrem preparada una petita sorpresa.

  • A les 16:00h ens dirigirem al teatre de l’escola, on les diferents classes anirem pujant a l’escenari per mostrar la nostra disfressa davant de les famílies i del jurat que les avaluarà tot atorgant 3 premis (en les categories d’educació infantil i primària):

    PREMI 1: Premi a la disfressa més original. PREMI 2: Premi a la millor disfressa de confecció pròpia. PREMI 3: Premi a la disfressa més sostenible.

Després de l’entrega de premis, els alumnes tornaran a l’aula i els podreu recollir, com sempre, a les 17:00h a l’aula (Ed. Infantil) i al pati vermell (Ed. Primària).

L’AMPA ens convidarà a prendre xocolata desfeta. Tradicionalment, les famílies porten magdalenes, melindros, galetes i altres productes per acompanyar la xocolata calenta que ens ofereixen i reparteixen les mares i els pares col·laboradors de l’AMPA. Tot plegat, amb acompanyament musical i ballaruca !!

Estarem molt contents si ens hi podeu acompanyar!! Hi sou tots convidats!!!!