Propers esdeveniments

Pastoral/Teatre de La Salle Bonanova, divendres, 27 de gener de 2017

Concert Cors Solidaris. Per un món d'oportunitats

La Salle Gràcia participarà, conjuntament amb altres 7 escoles de La Salle Catalunya, en aquesta segona edició del concert solidari en benefici de La Salle Solidària

Concert Cors Solidaris. Per un món d'oportunitats

El Teatre La Salle Bonanova acollirà, el proper divendres, 27 de gener, a les 18:30 hores una de les tardes més solidàries.

A la nova edició d'aquest concert organitzat per la Salle Solidària, entitat que formen la Fundació PROIDE i la Fundació Comtal, l'alumnat de La Salle Gràcia participarà contjuntament amb altres set escoles de La Salle Catalunya i el grup musical lasalià 70xset.

Durant el concert hi haurà divereses interpretacions de cançons molt reconegudes de sintonies de series de televisió i películes populars com Joc de Trons i Sister Act i temes de Gospel, entre d'altres.

Qui es beneficiarà amb la nostra ajuda?

  • La recaptació econòmica anirà destinada a les dues ONGs que formen La Salle Solidària, la Fundació PROIDE i la Fundació Comtal.
  • La primera desenvolupa projectes educatius a les comunitats més desfavorides de l'Amèrica Central i l'Amèrica del Sur i a segona treballa dins l'àmbit de Catalunya per donar oportunitats a nens i joves en risc d'exclusio social.

Com participar-hi?

Pots fer-te amb la teva entrada de manera online o física:

  • A través del portal web d'ATRAPALO.
  • A la recepció de La Salle Gràcia.

Vine al concert "Cors solidaris. Per un món d'oportunitats" i uneix-te a una tarda plena de sorpreses i solidaritat!