Propers esdeveniments

Pastoral/Teatre de La Salle Bonanova, divendres, 2 de febrer de 2018

Concert Cors Solidaris. Per un món d'oportunitats

La Salle Gràcia participarà, conjuntament amb altres Centres de La Salle Catalunya, en aquesta tercera edició del concert solidari en benefici de La Salle Solidària

Concert Cors Solidaris. Per un món d'oportunitats

El Teatre La Salle Bonanova acollirà, el proper divendres, 2 de febrer, a les 18:30 hores una de les tardes més solidàries.

A la nova edició d'aquest concert organitzat per la Salle Solidària, entitat que formen la Fundació PROIDE i la Fundació Comtal, l'alumnat de La Salle Gràcia participarà conjuntament amb altres set escoles de La Salle Catalunya.

Durant el concert hi haurà diverses interpretacions de cançons molt reconegudes de sintonies de pel·lícules, temes corals i de Gospel, entre d'altres.

Qui es beneficiarà amb la nostra ajuda?

  • La recaptació econòmica anirà destinada a les dues ONGs que formen La Salle Solidària, la Fundació PROIDE i la Fundació Comtal.
  • La primera desenvolupa projectes educatius a les comunitats més desfavorides del Togo, Madagascar, Guatemala, Perú i el Líban i la segona treballa dins l'àmbit de Catalunya per donar oportunitats a nens i joves en situació de vulnerabilitat i exclusió social.

Com participar-hi?

Pots adquirir la teva entrada de forma online o física:

  • A través del portal web d'ATRAPALO.
  • A la recepció de La Salle Gràcia.

Vine al concert "Cors Solidaris. Per un món d'oportunitats" i uneix-te a una tarda plena de sorpreses i solidaritat!