El nostre objectiu principal és que el jugador aprengui a jugar aquest esport i s’ho passi bé practicant-lo. I que la gent pugui gaudir-ne.

Un bon jugador de Fútbol Sala és aquell que sap jugar tant per la seva qualitat tècnica com per una bona tàctica col·lectiva. El Fútbol Sala és un esport d’equip, per això treballarem la relació amb els companys, la confiança, entendre’s dintre del terreny de joc... El joc en equip en general, i tot això dintre del món del Fútbol Sala, on individualment es treballarà tota la tècnica individual de la conducció, el xut, la passada, el driblin, la defensa...

Coneixedors del panorama futbolístic, al club coneixem la importància que té poder disposar d'una pedrera on poder ensenyar als joves la pràctica del Fútbol Sala i explotar les qualitats dels futbolistes pas a pas.

L'equip aleví
L'equip pre-aleví
L'equip benjamí
L'equip pre-benjamí

A més, objectius del Club de Fútbol Sala són les següents:

  • Desenvolupar les capacitats coordinatives específiques bàsiques del futbol sala, com a jugador de camp, com a porter.
  • Utilitzar aprenentatges basats en el domini de la coordinació ull-peu dirigits als / les diferents tipus i formes de conducció de pilota, passades, xuts a porteria, elevacions. controls, parades, cops de cap, etc. i combinacions de les mateixes i incorporant les habilitats motrius del porter basades en la coordinació el ull-mà i ull-peu.
  • Iniciar a l'alumne en el treball tècnic a partir de recorreguts i circuits.
  • Iniciar a l'alumne en el joc en equip. tant en atac com en defensa.
  • Iniciar i desenvolupar la capacitat espai-temporal per millorar la coordinació senso-motriu.
  • Desenvolupar la velocitat de reacció i gestual amb i sense pilota.
  • Desenvolupar el treball de resistència aeròbica a partir de la carrera contínua fins a un màxim de cinc minuts amb pilota i sense pilota.
  • Desenvolupar un bon nivell de flexibilitat a partir d'exercicis de mobilitat articular.

Al costat de la formació i la pràctica d'aquest esport en categories base, un dels principis fonamentals del Club Esportiu és inculcar el respecte al rival. Qualsevol tipus de mala conducta i fins i tot desqualificació estan fora de lloc. Per tant, un dels objectius primordials del club és l'ensenyament de bones conductes dins el terreny de joc.