icon

L'escola, avui dia, representa una infinitat de trobades, de coneixement, de relacions, de moments, d'emocions, de paraules, de fets, de valors... Totes elles conflueixen en el dia a dia i fan que cap sigui igual que l'anterior. I és precisament en aquesta tessitura on la Pastoral té molt a dir. Som plenament conscients que no podem malbaratar cap moment, ni del dia a dia, ni d'altres importants durant el curs, per poder treballar aquells valors que ens representen en l'ideari lasalià, cristià i humà.

icon

Per aquest mateix motiu, celebrem tot un seguit d’activitats d’escola que promouen tot un treball de valors propis que ens uneixen i ens apropen els uns als altres, com són:

  • Campanyes Solidàries: En diversos moments del curs trobem necessari poder aportar el nostre granet de sorra amb diversitat d'entitats. En l'apartat "Activitats Solidàries" podràs trobar amb quines col·laborem any rere any i suposen tota una acció conjunta a favor de la solidaritat. Perquè sabem que JUNTS arribem MÉS lluny.
  • Celebracions de temps litúrgic: Nadal, Setmana Santa... Són èpoques de l’any on els nostres alumnes tenen vacances i les gaudeixen envoltats dels seus. Però és tasca nostra poder transmetre els valors culturals i religiosos que impregnen aquestes festes, sempre des d’un punt de vista inclusiu, multicultural i interreligiós.
  • DENIP: Dia Escolar de la No-Violència i la Pau. Una cita ineludible en els nostres calendaris. Un dia per promoure un cop més, i cada amb any amb el desig que sigui el darrer, que volem un món de Pau, lliures de conflictes bèl·lics i socials.
  • Dia de la Diversitat: Si una cosa caracteritza la societat actual, i la nostra escola n'és un exemple, és que la diversitat és un estàndard que ha d'esdevenir un valor afegit pels nostres alumnes. És per això, que aprofitem certs moments del curs per poder- nos trobar totes les etapes educatives de l'escola, interrelacionades entre si, per poder compartir plegats alguna celebració o moment important del curs.
  • Estrella del Nord: La Salle Gràcia té clar que l’educació en el lleure esdevé un motor transformador pels nostres alumnes de l’escola com de fora d’aquesta. És per això que comptem amb l’Estrella del Nord, l’agrupament de joves que realitzen tot un seguit de trobades fora de l’horari escolar, els dissabtes, per poder aprendre més encara a través de jocs, gimcanes, cançons, danses, sortides, excursions, acampades... Tot plegat per poder donar aquest valor afegit en la nostra tasca educadora al servei dels nostres infants i joves.