Notícies

Àrea empresarial/Dimecres, 2 de juny de 2021

Els projectes finals dels cicles d'empresa proposen solucions viables a problemes reals

L'alumnat dels cicles d'empresa han elaborat projectes que donen resposta a assumptes de la vida actual i quotidiana en la nostra societat.

Els projectes finals dels cicles d'empresa proposen solucions viables a problemes reals

Una particularitat dels treballs finals dels cicles d'empresa és que es fan en equips formats per alumnes de diversos cicles: màrqueting i publicitat, comerç internacional, gestió de vendes, gestió comercial i màrqueting i administració i finances.

Cada grup ha d'elaborar un pla de negoci complet i viable. Per a aconseguir-ho, cada membre de l'equip posa els seus coneixements específics al servei del grup. D'aquesta manera l'alumnat té l'oportunitat de demostrar que ha adquirit els coneixements necessaris, i també que ha desenvolupat les habilitats necessàries per a incorporar-se a un entorn laboral: poden aplicar tot el que han après a un projecte real i a més saben treballar en un ambient professional, amb un equip multidisciplinari.

Els treballs finals dels cicles d'empresa d'enguany han donat uns resultats espectaculars: molts dels projectes donen resposta a problemes reals, són tecnològicament avançats i, sobretot, són realment viables com a negoci.

Des de La Salle Gràcia donem l'enhorabona al nostre alumnat i els animem a formar Startups i portar aquests projectes a la realitat

Moltes felicitats, heu fet una gran feina!