Noticias

Comercio internacional/Lunes, 26 de octubre de 2020

1r de Comerç Internacional fa un recorregut pels engranatges empresarials

Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

L'alumnat aprèn els processos de producció i comerç de diferents tipus d'empreses

1r de Comerç Internacional fa un recorregut pels engranatges empresarials

En el Cicle Superior en Comerç Internacional, l'alumnat es prepara per a ser capaç de planificar i gestionar processos d'importació i exportació, de responsabilitzar-se de la logística d'una empresa o d'administrar-ne el departament internacional.

Per a poder desenvolupar una bona tasca professional, un bon tècnic superior en Comerç Internacional ha de saber quins passos segueix cada empresa en el seu procés de producció i comerç. Cal que conegui com funcionen les empreses, des de com es produeixen els intercanvis econòmics fins a l'entrega dels béns al client final.

És per aquest motiu que, guiats per l'experiència dels nostres formadors, que són professionals dels seus àmbits, l'alumnat de primer de Comerç Internacional fa un recorregut pels engranatges empresarials, des de les empreses existents fins a les previsions de com seran les empreses en un futur. Aprenen tot el que és necessari per a desenvolupar una bona tasca professional: fonaments de contractes i legislació, desenvolupament i gestió dels processos de negociació, i fins i tot models de transport i la seva diferenciació, des dels més tradicionals com ara el marítim i el terrestre, fins als més futuristes com ara l'Hyperloop i els drons.